Oglasio se RHMZ: Evo šta nam stiže, očekujte još jače zahlađenje
Muž i žena drže kišobrane, Foto: Stefan Stojanović

vremenska prognoza

Oglasio se RHMZ: Evo šta nam stiže, očekujte još jače zahlađenje

RHMZ se oglasio na svom sajtu poovodom predstojećih padavina i promene vremena ovog vikenda

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je na svom sajtu nevreme koje se u Srbiji večeras u toku noći. Doći će i do osetnijeg pada temperature.

"Tokom večeri oblačno mestimično sa kišom, osim na jugu i istoku gde će se zadržati promenljivo oblačno i suvo vreme. Tokom noći u svim predelima Srbije oblačno povremeno sa kišom, a pad temperature sa daljim premeštanjem hladnog fronta očekuje se i na jugu i istoku zemlje", stoji u najavi RHMZ-a.

Vremenska prognoza
Vremenska prognoza foto: RHMZ/PrintScreen

Hladno vreme sa kišom zadržaće se za dane vikenda i u ponedeljak

Hladno vreme s kišom zadržaće se za vikend i u ponedeljak, a maksimalne temperature biće od 11 do 18 °S. Intenzivnija kiša očekuje se od subote uveče prvo u Vojvodini, a u nedelju zatim i u centralnim krajevima Srbije.

Duvaće umeren i jak zapadni i severozapadni vetar, u nedelju (15.09.) u Vojvodini i sa udarima olujne jačine. Količina padavina na severu zemlje iznosiće od 20 do 40 mm za 24h. Od utorka (17.09.) postepeni manji porast dnevnih temperatura.

Bonus video:

01:28

ŠOKANTNA PROGNOZA STANKOVIĆA PRED MEČ SA DRIM TIMOM: Amerika je favorit, ali postoji RECEPT ZA POBEDU! Bio je i 2002. godine

(Espreso/Mondo/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.